Toate produsele din topul vanzarilor
Sabloane & tipsuri unghii
Sabloane & tipsuri unghii - Preturi incepand de la 1,76 lei

Sabloane & tipsuri unghii

Sabloane & tipsuri unghii - Preturi incepand de la 1,76 lei

Șabloane & tipsuri unghii

Pentru a obține o manichiură perfectă, uneori este nevoie să trișăm puțin pentru a câștiga în lungime, pentru a aplica cât mai ușor oja. Pentru asta, este nevoie să te echipezi cu accesorii speciale care vor servi drept suport pentru a aplica produsul dorit. Atunci când dispui de o bază scurtă sau mai grav, unghiile sunt roase, este posibil să folosești două tehnici diferite pentru a câștiga câțiva milimetri, uneori atât de necesari. Pentru asta, ai la dispoziție șabloanele și tipsurile unghii. Prima soluție se lipește și se usucă la aer liber în timp ce a doua servește drept suport temporar care se îndepărtează după construcția unghiei.

Cele mai frumoase unghii se pot realiza atât cu șabloane cât și cu tipsuri. Șabloanele sunt ideale pentru realizarea unghiilor false deoarece, prin intermediul acestora, se realizează prelungiri rezistente ale unghiei. Acestea se aplică și se fixează cu ușurință pe unghie, sunt ideale pentru unghiile cu gel sau acryl deoarece sunt realizate dintr-o hârtie de calitate și un lipici special.

Tipsurile sunt și ele extrem de populare, sunt o atracție pentru persoanele care își doresc unghii cu un aspect mai deosebit. Sunt nelipsite dintr-un salon în care se realizează o manichiură sau o pedichiură. Indiferent de forma unghiei tale, indiferent dacă îți dorești tipsuri ovale, colorate sau transparente, acestea reprezintă soluția ideală pentru a obține o manichiură unică, o manichiură care să reprezinte clienta care beneficiază de anichiură.

Îți punem la dispoziție materiale de cea mai bună calitate pentru ca unghiile realizate să aibă un aspect deosebit, o perioadă lungă de timp.

Sabloane & tipsuri unghii - 61 produse

Se afiseaza 1-16 din 61 produs(e)
Filtre active