Toate produsele din topul vanzarilor
Decoratiuni Unghii
Decoratiuni Unghii - Preturi incepand de la 1,21 lei

Decoratiuni Unghii

Decoratiuni Unghii - Preturi incepand de la 1,21 lei

Decorațiuni unghii

Nu știi cum să obții unghii de vis? Unghii unice, la fel ca și tine, care să îți semene?

Există o mulțime de posibilități atunci când vine vorba despre decorațiunile pentru unghii: jocuri de culori, desene, ștrasuri, stickere... în acest caz, vorbim despre decorațiuni unghii sau Nail Art. Dă frâu liber deci imaginației tale, simțului creativ sau inspirației. Decorațiunile sunt cele care personalizează unghiile. De la cele mai discrete, la cele mai exuberante, sunt cele care reflectă cel mai adesea, o parte din personalitatea celei care le poartă.

Cele mai clasice vor opta cu siguranță pentru o manichiură clasică, French, șic și naturală. Lacurile utilizate pot urma tendințele sezoanelor.

Cele mai originale sau mai îndrăznețe vor alege fără doar și poate stickerele și diversele ornamente iar cele mai rebele pot miza chiar și pe piercing.

Vei găsi deci în această categorie toate lucrurile de care ai nevoie pentru a realiza cele mai frumoase decoruri pe unghii. Fanteziste, mai discrete, elegante și minimaliste, excentrice, gotice, înflorate, geometrice... chiar vei avea de unde alege. Decorațiunile pot să fie cele mai simple sau cele mai complexe, pot să fie aplicate mai repede sau mai greu. Totul depinde de dorințele tale.

Nu ezita deci și decorează unghiile cu un plus de imaginație. O multitudine de modele și de forme pentru a schimba decorul unghiilor exact așa cum îți dorești și de câte ori îți dorești asta. Cel mai dificil va fi să alegi.... decorațiunile pentru unghii te ajută să ai unghii cu adevărat unice

Decoratiuni Unghii - 1166 produse

Se afiseaza 1-16 din 1166 produs(e)
Filtre active