Toate produsele din topul vanzarilor
Polygel
Polygel - Preturi incepand de la 8,25 lei

Polygel

Polygel - Preturi incepand de la 8,25 lei

Gelul UV continuă să fie una dintre cele mai populare tendințe de înfrumusețare! În ultimii ani, gelul UV a trecut de la a fi ceva ce putea fi făcut doar într-un salon la ceva ce poate face oricine acasă! Posibilitățile sunt nesfârșite, toate culorile și stilurile imaginabile fiind puse la dispoziție pentru gelurile UV.

Un beneficiu al aplicării pe unghiile tale a gelului UV este că acestea arată și se simt exact ca unghiile naturale. Acest lucru se datorează faptului că gelul UV este aplicat în straturi subțiri, permițând unghiei să se îndoaie ușor și să fie flexibilă! Acest lucru este în contrast direct cu unghiile acrilice care sunt rigide. O altă veste bună este că nu există miros!

De ce materiale este nevoie pentru o manichiură cu gel

Pentru a face o manichiură cu gel, ai nevoie de mai multe materiale. În primul și în primul rând, ai nevoie de o lampă de tip UV sau de tip LED pentru a întări gelul. În al doilea rând, nu poți aplica unghii cu gel fără o perie de gel, pregătirea unghiilor, grund, strat de bază și strat superior. Nu în ultimul rând, ai nevoie de un gel UV potrivit, precum Polygel, care să perfect se potrivească obiectivului tău final.

Poți dilua gelul UV?

Gelul cu siguranță nu poate fi diluat! Adăugarea unui lichid pentru a dilua gelul UV va influența puternic procesul de catalizare. Procesul de catalizare nu va mai fi eficient și vei avea unghii artificiale slab catalizate.

Polygel - 132 produse

Se afiseaza 1-16 din 132 produs(e)
Filtre active