Toate produsele din topul vanzarilor
Cadita Pedichiura
Cadita Pedichiura

Cadita Pedichiura

Pielea este cunoscută ca fiind cel mai mare organ al omului. Acestea trebuie să fie răsfățate la fel ca și fața. Picioarele lucrează din greu toată ziua și îngrijirea picioarelor este necesară și, de asemenea, relaxantă. Sarea Epsom este un remediu destul de cuonscut, care ajuta omul cu durerile musculare și care este foarte utila și pentru stres. Oamenii folosesc acest remediu pentru picioare pentru o serie de probleme legate de acestea.

Acest tip de sare este un compus alcătuit din sulfat de magneziu și are o structură cristalizată. Este folosită de sute de ani pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv durerea.

Înmuierea picioarelor poate ajuta la ameliorarea durerilor musculare. În mod obișnuit, oamenii adaugă sare Epsom și într-o cădiță pentru pedichiură.

Câteva studii mici sugerează că înmuierea picioarelor într-o baie de sare Epsom poate permite magneziului să pătrundă în piele. Sunt oameni care cred că înmuierea picioarelor poate scăpa corpul de toxine și metale grele.

Absorbția magneziului prin piele dintr-un picior cu sare Epsom poate oferi următoarele beneficii: scăderea simptomelor piciorului de atlet, ameliorarea inflamației, exfolierea pielii, reducerea mirosului.

Pentru a ușura cel mai bine durerea, înmuiere picioarelor trebuie să fie între 33 ° C și 37 ° C.

Se umple o cădiță pentru pedichiură cu suficientă apă caldă pentru a acoperi picioarele până la glezne. Se adaugă jumătate sau trei sferturi de cană de sare Epsom în apă, dupa care se țin picioarele la înmuiat timp de aproximativ 20 până la 30 de minute.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza