Toate produsele din topul vanzarilor
Aspirator Praf Unghii
Aspirator Praf Unghii - Preturi incepand de la 4,99 lei
Aspirator Praf Unghii

Aspirator Praf Unghii

Aspirator Praf Unghii - Preturi incepand de la 4,99 lei

Aspiratorul de praf pentru unghii este folosit pentru colectarea prafului de pe unghii la vopsirea unghiilor.

Aspiratorul de praf pentru unghii este foarte asemănător cu ventilatorul, dar designul carcasei este proiectat profesional pentru a putea aspira unghia. Mâna poate fi plasată confortabil pe aspirator. Pielea exterioară este moale și confortabilă. Panoul frontal este un ventilator, iar partea laterală este folosită pentru a da drumul. Există un sac pentru colectarea prafului în spatele ventilatorului, sacul fiind dens, ecologic și durabil.

În timpul procesului de vopsire a unghiilor, dacă nu există un astfel de aspirator, praful de pe unghii va fi împrăștiat peste tot, afectând aerul din jur și oamenii. Cu ajutorul acestuia se poate obține un mediu sănătos și fără praf.

Obținerea unei manichiuri proaspete poate fi un răsfăț grozav. Cu excepția câtorva realități enervante pentru cei care lucrează în salon și pentru pasionații de manichiură, și anume praful care se află în aer și pe birou. Un aspirator de praf decent pentru unghii va elimina problema prafului și va crea un ambient plăcut.

Reduce riscul de apariție a bolilor respiratorii și îmbunătățește sănătatea. Se estimează că un cosmetician inhalează aproximativ 4 kg de praf periculos în fiecare an, din care 32% pot duce la boli respiratorii.

Un colector de praf pentru unghii ar ajuta la aspirarea majorității prafului în timpul manichiurii, evitând strănutul și tusea.

De asemenea, tot praful generat in timpul manichiurii va fi colectat in aspirator și nu mai este nevoie să se curețe praful care se acumulează în fiecare colț al salonului sau al camerei.

Aspirator Praf Unghii - 16 produse

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)
Filtre active