Toate produsele din topul vanzarilor
Stickere si Tatuaje unghii
Stickere si Tatuaje unghii - Preturi incepand de la 1,21 lei
Stickere si Tatuaje unghii | Fsm.ro

Stickere si Tatuaje unghii

Stickere si Tatuaje unghii - Preturi incepand de la 1,21 lei

Stickere si Tatuaje unghii - 143 produse

Se afiseaza 1-16 din 143 produs(e)
Filtre active

Stickere & Tatuaje Unghii - Preturi incepand de la 1,21 lei

Multe femei își doresc propriile unghii de vis, dar multe nu au timp să-și decoreze elaborat unghiile naturale sau artificiale. Produsele destinate special pentru manichiură, și ne referim la stickere și tatuaje pentru unghii, oferă soluția perfectă pentru transformarea rapidă și ușoară a unghiilor în atracții cu adevărat elegante.

Tatuajele pentru unghii deschid o lume de posibilități atunci când vine vorba de a transforma unghiile în capodopere extravagante, fără nicio pictură elaborată. Doar decupezi imaginea potrivită și o aplici.

Gama senzațională de tatuaje pentru unghii de calitate oferă motive subtile și extravagante pentru fiecare stil și aspect.

Florile romantice în culori delicate sau ornamentele negre reci pot crea elemente decorative. Poți decora unghiile naturale la fel de bine ca și pe cele artificiale cu tatuaje pe unghii. Aplicația și finisajul creează rezultate fantastice pe fiecare fundal.

Unghiile îngrijite sunt una din părțile stilului de bun gust. Imaginile florale de culoare pastel pe unghiile care au trecut prin procedeul franțuzesc de manichiură arată fantastic atunci când sunt asortate cu rochii și bluze de vară.

Designul unghiilor cu fluturi adaugă un aspect cool blugilor și unui tricou simplu. Dacă un singur tatuaj pentru unghii este prea simplu pentru tine, atunci grupează mai multe modele într-un singur colaj mare. De asemenea, le puteți combina cu pietre prețioase și perle pentru a crea o gamă întreagă de stiluri diferite. Tatuajele de unghii arată la fel de elegant pe unghiile naturale ca și pe o ojă strălucitoare. Cele mai fantastice efecte pot fi create pe manichiura individuală datorită aplicării ușoare.