Toate produsele din topul vanzarilor
Hema Free - Produse fara HEMA
Hema Free - Produse fara HEMA - Preturi incepand de la 21,12 lei
Hema Free - Produse fara HEMA - FSM.ro

Hema Free - Produse fara HEMA

Hema Free - Produse fara HEMA - Preturi incepand de la 21,12 lei

Produse fără HEMA

Pe site-ul FSM.ro, unghii frumoase înseamnă și unghii sănătoase. Astfel că există și o categorie de produse fără HEMA, destinate persoanelor fizice sau celor care vor să se bucure la ele acasă de cea mai frumoasă manichiură fără riscuri însă pentru sănătate.

Este foarte important să ai grijă la produsele pe care le folosești pentru unghii. Deci acestea nu ar trebui să conțină molecule controversate sau nocive pentru sănătate, care au fost și interzise la vânzare.

Substanțe nocive în ojele semi-permanente?

Poate că nu știai asta, dar unele substanțe nocive conținute de numeroase oje semi-permanente sunt arătate cu degetul de ceva vreme. Conform unor noi reglementări europene, două molecule sensibilizante, HEMA și DI-HEMA-TMHDC au trebuit să fie retrase din compoziția lacurilor destinate persoanelor fizice. La contactul cu pielea, aceste lacuri pot provoca severe reacții cutanate alergice și inflamatorii. Din aceste motive, doar profesioniștii pot folosi aceste produse sau aceste substanțe.

Vei găsi astfel în categoria produse fără HEMA, produse de cea mai înaltă calitate care sunt produse fără ingredientul HEMA. Compușii HEMA și DI-HEMA sunt în mare parte responsabili cu alergii la acrilați. Știind că unele persoane sunt din ce în ce mai expuse la alergii și la probleme cu pielea, s-au creat produsele fără HEMA- ulei pentru cuticule base coat, top coat, base cleaner sau oja semipermanentă.

Se vor reduce astfel riscurile de alergii, produsele vor adera perfect la unghiile naturale și se va obține cea mai frumoasă manichiură fără riscuri pentru sănătate.

Hema Free - Produse fara HEMA - 24 produse

Se afiseaza 1-16 din 24 produs(e)
Filtre active