Toate produsele din topul vanzarilor
Latino Nails
Latino Nails - Preturi incepand de la 46,02 lei
Latino Nails

Latino Nails

Latino Nails - Preturi incepand de la 46,02 lei

Unghiile cu gel UV sunt extensii artificiale purtate pe vârful degetelor și pot fi aplicate acasă sau într-un salon că alternativă la acrilice. Se folosește lumina ultravioletă pentru a întări gelul UV în timpul procesului de aplicare. Deși timpul necesar pentru aplicare și întreținere este mare, purtătorii pot decora un set după gusturile lor și pot obține un aspect natural.

Gelul UV conține substanțe chimice cunoscute sub numele de fotoinițiatori care eliberează radicali liberi atunci când sunt expuse la lumina ultravioletă. Lumina UV are o lungime de undă foarte scurtă și oamenii nu o pot vedea cu ochiul liber. Radicalii liberi eliberați de gel fac ca alte molecule din gel să se lege între ele, făcându-l rigid.

Procesul de aplicare

Aplicarea gelului UV începe cu curățarea, lustruirea și tăierea unghiilor naturale. Odată ce acest lucru este terminat, persoana care se ocupă de aplicarea gelului UV alege extensii din plastic care se potrivesc îndeaproape cu suprafața plăcii unghiale la formă. La fel se aplică și în cazul gelului UV Latino Nails.

Extensiile din plastic pot fi extrem de lungi chiar din ambalaj, așa că, odată ce sunt fixate pe mână, purtătoarea sau manichiurista folosește aparate de tuns pentru a le tăia la o lungime mai ușor de gestionat. Pilirea elimină cea mai mare parte a denivelării vizibile dintre extensie și unghia adevărată. Gelul UV, care uneori are nevoie de un grund, umple golul dintre extensie și cuticulă și acoperă plasticul.

Latino Nails - 14 produse

Se afiseaza 1-14 din 14 produs(e)
Filtre active