Toate produsele din topul vanzarilor
UV Gel NailsUp
UV Gel NailsUp - Preturi incepand de la 25,90 lei
UV Gel NailsUp

UV Gel NailsUp

UV Gel NailsUp - Preturi incepand de la 25,90 lei

Gelul UV este, fără îndoială, una dintre cele mai populare metode de manichiură a unghiilor. Poate fi folosit pentru a-ți construi, alungi și întări unghiile. Unghiile cu gel întăresc unghiile naturale, făcându-le perfecte pentru femeile care au unghii scurte și destul de fragile.

Ce este gelul UV?

Gelul UV este o substanță lichidă groasă, care este folosită pentru a crea unghii artificiale. Spre deosebire de unghiile acrilice, gelul UV trebuie uscat într-o lampă UV pentru unghii.

Gelul este alcătuit din lanțuri scurte de molecule care se leagă de lanțuri lungi într-o lampă UV. Această reacție chimică poartă numele de proces de catalizare. Unghiile cu gel întăresc unghia naturală și cu ajutorul capsulelor sau cu ajutorul unui șablon îți poți alungi unghiile. Gelul UV este ideal pentru femeile care posedă unghii subțiri, scurte și fragile. În comparație cu unghiile acrilice, unghiile cu gel sunt cu mult mai flexibile.

Beneficiile UV Gel Nailsup

Ca orice produs pentru unghii, gelul UV prezintă nenumărate avantaje, de care poți beneficia și tu!

Unul dintre avantajele folosirii UV Gel Nailsup este acela că unghiile cu gel sunt flexibile. De asemenea, unghiile cu gel au o durabilitate de 3, până chiar la 4 săptămâni, fără ca strălucirea să se estompeze.

Un alt plus al folosirii gelurilor UV este reprezentat de faptul că nu vei “beneficia” de acele mirosuri chimice și de alte mirosuri enervante. Îți oferă si un aspect natural. De asemenea, îți permite să îți lungești unghiile naturale.

UV Gel NailsUp - 6 produse

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
Filtre active