Toate produsele din topul vanzarilor
Stampile, Matrite & Oja Stampile
Stampile, Matrite & Oja Stampile - Preturi incepand de la 18,70 lei
Stampile, Matrite & Oja Stampile

Stampile, Matrite & Oja Stampile

Stampile, Matrite & Oja Stampile - Preturi incepand de la 18,70 lei

Vorbind de ștampile, matrițe și oja ștampile, matrița este un produs ideal pentru realizarea de diferite modele, nu doar pe unghiile cu gel, dar și pe cele cu gel, oferindu-le un aspect de mare efect si foarte elegant.

Prima dată se îndepărtează folia de protecție de pe matriță, apoi se aplică oja specială pentru ștampilă pe modelul matriței, după care se îndepărtează excesul de ojă de pe matriță folosind o racletă. Modelul matriței se imprimă pe ștampila de unghii, urmând ca apoi să se transfere pe unghie modelul imprimat pe ștampilă, printr-o mișcare ușoară de rotație a ștampilei pe unghie.

Manichiura unghiilor complicată, cu linii fine și clare, odinioară necesita abilități uimitoare cu mâinile libere și foarte mult timp. Acum, orice tehnologie poate realiza instantaneu o manichiură impresionantă cu ștanțare.

Ștanțarea necesită trei instrumente de bază: plăci de ștanțare, o racletă și o ștampilă cu vârf din silicon sau cauciuc. Plăcile de ștanțare sunt realizate din oțel subțire și sunt de obicei gravate cu mai multe imagini pe placă. În general, plăcile care sunt gravate adânc fac cele mai clare imagini.

Dacă ești nouă în procesul de ștanțare, se recomandă să eviți la început modelele cu detalii foarte fine. Detaliile mici se pot usca rapid și nu se vor transfera bine dacă nu lucrezi suficient de repede. De asemenea, dimensiunea contează. Dacă unii dintre clienții tăi poartă accesorii lungi, asigură-te că obții plăci cu modele suficient de mari pentru a acoperi unghiile.

Stampile, Matrite & Oja Stampile - 10 produse

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Filtre active