Toate produsele din topul vanzarilor
Pietricele, strasuri & caviar unghii
Pietricele, strasuri & caviar unghii - Preturi incepand de la 9,90 lei
Pietricele, strasuri & caviar unghii

Pietricele, strasuri & caviar unghii

Pietricele, strasuri & caviar unghii - Preturi incepand de la 9,90 lei

Vorbind despre pietricele, strasuri și caviar pentru unghii, sunt într-adevăr greu de ignorat. Pietricelele prețioase sunt o reclamă foarte bună pentru salonul tău și un upsell destul de ușor de făcut, deoarece sunt generatoare de rezultate extrem de rapide, ușor de obținut și nu trebuie să fii deosebit de artistic pentru a obține aceste rezultate. Este important ca acest instrument strălucitor să strălucească și să fie bine fixat.

Fiecare cerere de bijuterie începe cu decorarea potrivită, astfel încât sa fie finalizată cu succes. Bijuteriile acrilice sunt cele mai puțin costisitoare și vin într-o gamă de culori și forme, dar nu sunt foarte durabile, lipsite de strălucire și s-ar putea să nu funcționeze bine cu gel sau cu acril. Sticla sau cristalele sintetice sunt de obicei mai strălucitoare și mai durabile, dar vin cu costuri suplimentare.

Dacă ești gata să-ți duci unghiile la următorul nivel, cu instrumentele potrivite, crearea modelelor preferate de unghii cu strasuri poate fi de fapt destul de ușoară.

De obicei, ai nevoie doar de strasuri pentru unghii, un aplicator de strasuri și adeziv pentru pietre. Aceste instrumente simplifică procesul de aplicare și se asigură că strasurile tale arată bine și rămân bine fixate mai mult timp. După ce ai toate instrumentele la îndemâna, poți începe procesul de aplicare.

Caviarul pentru unghii este o tendință populară în rândul adolescenților. Utilizează sfere mici de plastic colorate care seamănă cu ouăle de pește sau caviarul. Sferele din plastic vin într-o varietate de culori sau chiar în culori mixte. Pentru a obține unghii cu caviar, unghia este mai întâi vopsită cu o ojă transparentă sau colorată.

Pietricele, strasuri & caviar unghii - 10 produse

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Filtre active