Toate produsele din topul vanzarilor
Instrumente & Accesorii Nail Art
Instrumente & Accesorii Nail Art

Instrumente & Accesorii Nail Art

Este greu să ajungi la salon în mod regulat pentru a-ți păstra unghiile la un nivel extraordinar. Așadar, dacă nu poți ajunge, din diferite motive, la întâlnirea bi-săptămânală cu manichiurista ta pentru un nail art ucigaș sau pur și simplu îți place să îți faci propriul nail art, iată instrumentele interesante (în afară de elementele de bază, cum ar fi stratul de baza/stratul superior, împingător de cuticulă, pilă de unghii, soluție de îndepărtare a ojei etc.) de care vei avea nevoie pentru a-ți duce manichiura unghiilor la nivelul următor:

1. Top coat mat. Un strat de suprafață mat oferă instantaneu unghiilor tale un finisaj cool, fără luciu.

2. Un stilou pentru corectarea ojei. Nu trebuie să fii o profesionistă a unghiilor pentru a avea unghii cu de un aspect impecabil. Un stilou pentru corectarea ojei te poate ajuta să ștergi cu ușurință orice greșeală de-a lungul pereților laterali ai unghiilor.

3. Tampoane pentru îndepărtarea ojei cu sclipici.

4. Tratament pentru unghii.

5. Benzi.

6. Folii de transfer. Acestea creează un design cool atunci când îți vopseșți unghiile cu culoarea de bază dorită.

7. Perie.

8. Sclipici. Te poate ajuta să îți duci mâinile la nivelul următor, presărând puțin sclipici (pe care îl poți procura de la orice magazin de artizanat) uniform pe toată culoarea de bază, când este încă udă, sau concentrându-l în vârful unghiei pentru un efect de ombră.

9. Știfturi.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza