Toate produsele din topul vanzarilor
Decor unghii 3D
Decor unghii 3D - Preturi incepand de la 12,90 lei
Decor unghii 3D

Decor unghii 3D

Decor unghii 3D - Preturi incepand de la 12,90 lei

Unghiile doamnelor au fost întotdeauna un factor destul de important de luat în seamă când vine vorba de frumusețe și de modă. Poți alege din atât de multe opțiuni pentru modelele tale de unghii.

Vrei să-ți scoți unghiile în evidență? Dacă ești în căutarea unei modalități de a-ți intensifica manichiura, atunci decorul pentru unghii 3D este aici pentru a-ți îndeplini dorințele. Decorul unghiilor este super-modern în acest moment, iar decorul unghiilor 3D, în care adaugi ornamente unghiilor, se duce către un nivel superior.

Unghiile 3D sunt în continuă creștere. De la filme 3D la picturi și animație, acest trend a avut un impact și asupra decorului unghiilor. Crezi sau nu, trendul unghiilor 3D este o modalitate interesantă de a-ți face mâinile să strălucească pentru ocazii speciale. Ducând manichiura obișnuită la un nivel cu totul nou, acest trend folosește pietre prețioase, strasuri, petale, flori, perle, funde, inimioare și alte astfel de podoabe care îți îmbunătățesc instantaneu aspectul.

Aceste modele artistice de unghii adaugă o dimensiune suplimentară unghiilor lungi și sunt foarte atrăgătoare. Decorul unghiilor este de obicei creat folosind unghii acrilice, dar există anumite modele care pot fi create și pe unghiile naturale.

Printre cele mai bune modele de unghii 3D care îți pot inspira următoarea manichiură și care pot fi alegerile perfecte pentru tine sunt: modelele de flori 3D; modelele cu cristale și pietricele 3D; modelul de unghie de dantelă 3D, modelul cu paiete 3D.

Decor unghii 3D - 4 produse

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)
Filtre active