Toate produsele din topul vanzarilor
Sclipici, paiete & foite unghii
Sclipici, paiete & foite unghii - Preturi incepand de la 3,90 lei
Sclipici, paiete & foite unghii

Sclipici, paiete & foite unghii

Sclipici, paiete & foite unghii - Preturi incepand de la 3,90 lei

Gelul cu sclipici este un amestec de gel și pigmenți liberi sclipicioși, care poate fi aplicat fie peste gel, fie peste acrilic.

Că tot vorbim despre sclipici, paiete și foițe pentru unghii, gelul cu sclipici poate fi aplicat ca suprapunere peste o unghie finisată. Aceasta este o alegere excelentă pentru clienții obișnuiți care își doresc o unghie cu sclipici atunci când vin pentru umplere. Atunci nu este nevoie să îndepărtezi cea mai mare parte din gel sau acril, poți pur și simplu să umpli cu produsul preferat, să pilezi și să pui sclipici deasupra.

PASUL 1: Aplică stratul de bază

Începe prin a aplica un strat de bază la alegere. Acesta poate fi un lac transparent sau orice culoare îți dorești și consideri că ți se potrivește ție. Aplică deasupra un strat obișnuit sau mat pentru a oferi un finisaj contrastant grozav sub paietele tale strălucitoare.

PASUL 2: Alege-ți paietele

Există o mulțime de tipuri diferite de paiete de luat în considerare - de la paiete cu sclipici artizanale până la confetti și multe altele.

PASUL 3: Înmoaie paietele în lipici pentru unghii sau acrilic transparent

Aplicarea paietelor necesită două instrumente: lipici pentru unghii sau acrilic transparent și o perie mică pentru unghii. Pur și simplu înmoaie peria în adeziv si aplică-le delicat pe unghie.

PASUL 4: Finalizează întregul proces cu un strat superior

Pentru a fixa cu adevărat paietele, termină cu un strat superior.

Sclipici, paiete & foite unghii - 4 produse

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)
Filtre active