Toate produsele din topul vanzarilor
Folii transfer unghii
Folii transfer unghii - Preturi incepand de la 5,90 lei
Folii transfer unghii

Folii transfer unghii

Folii transfer unghii - Preturi incepand de la 5,90 lei

Foliile de transfer pentru unghii sunt, într-adevăr, o modalitate fantastică și destul de ușoară de a crea modele de unghii foarte rapide și extrem de uimitoare.  Acestea nu sunt limitate și pot fi aplicate pe orice fel de culoare.

Foliile de transfer pentru unghii sunt foarte subțiri, măsurând adesea doar 0,1 mm în grosime și pot fi tăiate sau rupte în bucăți sau benzi mici. Acestea vin într-o gamă incredibilă de culori, de la metalice clasice, cum ar fi aurul roz și argintiu, până la opțiuni holografice și viu colorate.

Foliile sunt disponibile în diferite finisaje, inclusiv crom, strălucitor sau sclipici.

Cum se aplică foliile?

1. Aplică un strat subțire și uniform de adeziv pe folie. Vă apărea alb.

2. Lasă să se usuce până când este complet limpede. Acest lucru ar trebui să dureze între 3 și 5 minute, în funcție de temperatura camerei.

3. Așează folia cu modelul în sus pe unghie și netezește. Apasă până când imaginea este transferată.

4. Îndepărtează folia.

5. Dacă lipsesc zone, înlocuiește folia și apasă din nou.

6. Aplică stratul superior. Asigură-te că acoperi marginea liberă. Un strat superior este o parte integrantă a oricărei manichiuri. Te ajută la să etanșezi tot pentru a putea face manichiura mai robustă. De asemenea, îți oferă șansa de a duce designul la următorul nivel. De exemplu, poți folosi un strat superior lucios pentru a da o strălucire manichiurii tale și a o scoate în evidență, sau poți folosi un strat superior mat pentru a schimba complet aspectul.

Folii transfer unghii - 1 produs

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)
Filtre active