Toate produsele din topul vanzarilor
Aparatura Unghii
Aparatura Unghii - Preturi incepand de la 1,50 lei
Aparatura unghii - FSM.ro

Aparatura Unghii

Aparatura Unghii - Preturi incepand de la 1,50 lei

Aparatură unghii

Realizarea unei manichiuri frumoase și rezistente presupune în egală măsură să te echipezi în mod adecvat pentru a lucra cu material de cea mai bună calitate pentru a beneficia de un confort sporit dar, mai ales, posibilitatea de a munci în cele mai bune condiții cu putință.

Aparatură unghii îți permite să îți simplifici munca atunci când aplici unghiile dar și când le îndepărtezi. Atunci când decizi să realizezi o extensie din gel UV sau să aplici pe unghii o ojă semipermanentă, produsul întins pe unghie este sub formă lichidă (chiar dacă vâscozitatea variază de la un produs la altul). Spre deosebire de oja clasică, aceste produse necesită o uscare specială, preț de câteva secunde, sub un aparat electric special conceput pentru a difuza razele UV care au facultatea de a întări manichiura pentru a rămâne intactă minim 3 săptămâni.

Frezele și pielele electrice unghii reprezintă o apaatură care îți permite să câștigi timp prețios. Frezele și pielele electrice pentru unghii îngrijesc unchiile, le pregătesc pentru o manichiură pur și simplu fabuloasă. Aspiratoarele praf îți permit să lucrezi în cele mai bune condiții atunci când folosești o pilă electrică sau pila clasică pentru a evita propagarea prafului. Extrem de practic cu forma lor ergonomică, te ajută să lucrezi mai eficient și mai funcțional.

Sterilizatorul unghii este un aparat obligatoriu într-un salon de înfrumusețare. Te ajută să sterilizezi produsele, instrumentele și alte dispozitive folosite pentru realizarea manichiurii clasice, a pedichiurii sau îngrijirii personale. Acesta distruge bacteriile pentru siguranța clientelor care trec pragul salonului

Aparatura Unghii - 244 produse

Se afiseaza 1-16 din 244 produs(e)
Filtre active