Toate produsele din topul vanzarilor
Freze si pile electrice unghii
Freze si pile electrice unghii - Preturi incepand de la 32,18 lei
Freze si pile electrice unghii

Freze si pile electrice unghii

Freze si pile electrice unghii - Preturi incepand de la 32,18 lei

Frezele si pilele electrice pentru unghii pot scurta timpul petrecut cu pilirea unghiilor și pot ajuta la ameliorarea poverii puse pe încheieturi. La salonul de manichiură și pedichiură, tehnicienii pot fi văzuți utilizând aceste aparate. Aceste tipuri de instrumente universale au devenit destul de comune la salon.

Mulți oameni sunt intimidați de aceste mici instrumente, puternice și la îndemână. Este, însă mult mai ușor de utilizat decât se crede și reduce timpul petrecut cu lucrul pe unghii la jumătate, lăsând unghiile să arate ca și cum ar fi fost lucrate de un profesionist.

Există diferite capete pentru aceste instrumente care se pot folosi și fiecare are funcții diferite. Se alege cel mai potrivit dintre acestea, cel care se folosește în funcție de tipul de unghie.

Pilele electrice pentru unghii au avut o reputație proastă în ultimii ani, în principiu pentru că sunt folosite în saloanele care nu sunt tocmai profesioniste, unde mulți clienți au trecut prin faza în care au plecat nemulțumiți, deoarece cei care s-au ocupat de aceștia nu și-au făcut treaba bine.

Cu toate acestea, în mâinile potrivite, o pilă electrică poate fi o completare excelentă pentru o manichiură corespunzătoare.

O pilă electrică poate fi folosită pe extensiile de unghii acrilice și cu gel și peste gelurile de construcție. Poate reduce timpul petrecut cu un tratament de întreținere sau de îndepărtare. Poate fi folosită pentru a îndepărta lacul de gel de pe extensiile de unghii sau gelurile de construcție, pentru a reduce lungimea extensiilor și, de asemenea, pentru a accelera procesul de înmuiere la îndepărtarea extensiilor de unghii.

Freze si pile electrice unghii - 22 produse

Se afiseaza 1-16 din 22 produs(e)
Filtre active